Denk aan de HELE KOSTEN van de auto.

De belangrijkste van deze tips voor het kopen van een nieuwe auto die ik u kan aanbieden, is dat u meer moet denken dan alleen de maandelijkse betaling.

Koop alleen wat u zich daadwerkelijk kunt veroorloven. Het feit dat de maandelijkse autobetaling er betaalbaar uitziet, wil nog niet zeggen dat dit ook zo is.

Er zijn betalingsvoorwaarden voor auto’s die maar liefst 96 maanden duren, wat mij gewoon gek is. Een autoverkoper kan de autobetaling strekken zodat deze voor u betaalbaarder lijkt, maar u moet zich bewust zijn van de volledige kosten, inclusief zaken als rente en belastingen.

Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, kijk naar de hele kosten en kijk of dat eigenlijk een betaalbaar bedrag is voor jou om elke maand te betalen. Gebruik de meldcode van de auto om meer informatie over de auto te krijgen.

Zelfs als u geen nieuwe auto koopt, kunnen gebruikte auto’s u nog steeds meer kosten dan u denkt in verzekeringen en belastingen, dus denk altijd aan de totale kosten voordat u uw volgende voertuig koopt.

Kijk rond voor uw eigen autofinanciering.

Als u de aankoop van uw auto moet financieren, zorg er dan voor dat u rondkijkt voordat u akkoord gaat met de rente van de dealer. Soms heeft de eerste dealer die u bezoekt het laagste tarief, maar soms niet.

U kunt misschien honderden (of zelfs duizenden) dollars per jaar besparen door gewoon rond te shoppen. Bovendien is het uiterst eenvoudig om rond te shoppen voor de beste rentetarieven – begin met lokale kredietverenigingen en banken!

Ik zit in een flink aantal Facebook-groepen over persoonlijke financiën, en dit onderwerp komt steeds opnieuw aan bod: mensen die enthousiast zijn over het krijgen van een autolening met een rentevoet van meer dan 20%. En helaas kopen veel van deze mensen gloednieuwe auto’s en realiseren zich niet hoeveel ze gaan betalen omdat ze niet veel weten over persoonlijke financiën.

20% is geen goede rente voor een autolening – dus wees daar niet enthousiast over! Ik zeg dit om je te helpen, om op geen enkele manier gemeen te zijn.

U moet rondkijken en ervoor zorgen dat u de best mogelijke prijs krijgt. Als u een rentetarief van 20% op een autolening krijgt, zou u waarschijnlijk geen nieuwe auto moeten kopen. Er zijn veel meer betaalbare voertuigen die ouder zijn maar nog steeds behoorlijk betrouwbaar.

Bezoek meer dan één autodealer.

U kunt online en offline bij autodealers winkelen.

Ik raad aan om online te winkelen voordat u naar een dealer gaat, op deze manier kunt u vooraf worden voorbereid met de kosten, leningsvoorwaarden, extra’s en meer. Hoewel rond shoppen tijd kost, zul je het niet verspillen aan een dealer die niet tot de prijs kan komen die je wilt. Bij offline autodealers zou je wel de bandenspanning auto berekenen.

Categories: automotive

Share via
Copy link
Powered by Social Snap