Creditcards kunnen uw creditscores verhogen als ze op de juiste manier worden gebruikt. De meeste artikelen die u zult lezen zullen naar hen verwijzen als de boosdoener van slechte kredietscores vanwege de schuldproblemen die ze veroorzaken. In dit artikel zal ik u echter positieve manieren laten zien om uw Fico scores te verhogen met behulp van creditcards.

  • Maar omdat uw naam niet op hun Visa staat, kunt u deze niet legaal gebruiken. Dus uw buurman belt zijn kaartaanbieder en vraagt of u als autorisatiegebruiker aan zijn account kunt worden toegevoegd. Visa zal vragen naar uw sofi-nummer en binnen 30 dagen wordt er een nieuw Visa uitgegeven en gemaild naar het huis van uw buurman met zowel uw naam als de naam van uw buren die op het Visa vermeld staat.

Het is mogelijk om een creditcard te gebruiken met een matige kredietscore

Zo kunt u legaal gebruik maken van zijn kaart en uw eigen naam ondertekenen. Maar dit maakt deze rekening ook een gezamenlijke rekening en deze wordt automatisch toegevoegd aan uw kredietrapport. Het grote nieuws is dat de hele geschiedenis wordt toegevoegd aan uw kredietrapport. Bron: spaarbuidel.nl/creditcard/

  • Zelfs als de buurman deze kaart al 30 jaar in zijn bezit heeft, zal de hele geschiedenis op uw kredietrapport worden vermeld. Dit zorgt voor een positieve en doorgewinterde goede verhandeling die aan uw kredietrapport wordt toegevoegd en die uw score drastisch kan verhogen.

Er zijn manieren om creditcards te gebruiken op een veilige manier

Een beveiligde kaart is een kaart die beveiligd is met contant geld dat u op uw creditcard stort. Dit kan meestal helpen om krediet vast te stellen voor mensen die anders geen creditcard kunnen krijgen. Een beveiligde kaart kan echter een groot voordeel worden als u de saldi onder 60% van de beschikbare limiet houdt en u elke maand uw betaling betaalt.

  • De beveiligde rekening kan later worden overgezet naar een onbeveiligde kaart als u eenmaal een goed betalingsverleden met het bedrijf heeft opgebouwd. Ook andere bedrijven zullen voor u beschikbaar komen om uw kredietwaardigheid verder te verhogen.
  • Maar vergeet niet om uw rekeningen altijd op tijd te betalen en laat uw saldi nooit in de buurt van de kredietlimiet komen, omdat dit een signaal is naar het scoreprogramma dat u in financiële problemen verkeert.
Categories: Creditcard

Share via
Copy link
Powered by Social Snap